Vår lokal

Nu har vi passat på att uppdatera kurslokalen med färg och nya och fräscha möbler! Väggarna har nu lämnat den trista bruna färgen bakom sig, och antagit en härligt vit färg. Lokalen ser mycket trevligare ut, och vi har även fått upp alla våra certifikat och diplom på väggen. Vi har också gjort en medlemsvägg, där vi kommer att sätta upp foton och reslutat från våra medlemmar. Det är ni som håller oss rullande, och vi vill självklart belysa era framgångar!

 

Vi har fixat nya stolar och bord för teorilektionerna, så nu ska alla få plats, och för den som önskar sitta ner och ta en fika finns nu sköna soffor och fåtöljer som vi fyndat på Trademax. Vi ville göra fikahörnan lite mysigare för våra medlemmar, och det är ju mycket härligare att krypa ner i en soffa än att sitta på hårda stolar. Dessutom har vi soffbord och några härliga sittkuddar. Som vanligt gäller regeln att inga hundar får befinna sig i möblerna, och att man städar upp efter sin hund om den lämnar något efter sig.

 

Vi har även utökat vår fikaförsäljning, och erbjuder nu även ett litet sortiment av chokladbollar och godis, samt färdiga smörgåsar. Som vanligt har vi kaffe, te, saft, bullar och kakor för en billig peng, och vi tycker att det är väldigt roligt att självbetjäningen fungerar så bra. Tack även till er som bakar och tar med eget fikabröd till vår försäljning!

 

Välkommen att spana in vår uppfräschade lokal, och sitta ner och ta en fika och prata hund med oss!Kontakta oss

Telefon: 070 - 310 22 132

Mail: info@sokhund.se